Utfordringer og mål

Utfordringene i Frivilligsentralen vil bli mange og spennende. Vår viktigste oppgave vil nok være å fange opp ledige frivillige ressurser.

Vi har fått god kontakt med lag og foreninger som ønsker å bruke den resursen frivilligsentralen er. Vi er alt i gang med mange spennende samarbeids prosjekter som:
Seniordans, strikkekafe, trim med fysioterapeut, klubb for utviklingshemmede og en til en formidling av praktiske gjøremål. Og mange flere arrangement vil det bli.

Et mål for sentralen er også å engasjere de yngre innbyggerne i Kvinesdal, og det er derfor lagt opp til mye kontakt og foredrag på skolene i kommunen. Gjennom egen internett side tror vi at det vil være lettere å fange opp de unge. Vi er også godt etablert på Facebook.

Vi ønsker også å ta godt vare på våre frivillige. Uten dem ville frivilligsentralen ikke eksistere. Derfor tilbyr vi noen sammenkomster og turer som kun er med tanke på frivillige.

Kvinesdal er ei langstrakt bygd og det er derfor viktig at vi fanger opp ALLE innbyggere i kommunen, om de befinner seg på Knaben i nord eller på Feda i sør.

Til slutt vil jeg takke alle frivillige hjelpere for den innsatsen de gjør. Jeg håper at det vil bli et positivt samarbeid i land tid fremover. Jeg ønsker også å gi en spesiell takk til styret i Frivilligsentralen og Aktivitetssentret for deres engasjement.

Irene Gullestad Sandtorv
Daglig Leder

2024 © Kvinesdal Frivilligsentral